Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Modric har levert skriftlig overgangsønske

Vil tvinge gjennom overgang til Chelsea.

VIL VEKK: Luka Modric vil vekk fra Tottenham, og har levert et skriftlig overgangsønske. Foto: AFP Photo / Olly Greenwood
VIL VEKK: Luka Modric vil vekk fra Tottenham, og har levert et skriftlig overgangsønske. Foto: AFP Photo / Olly Greenwood Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Luka Modric vil tvinge gjennom en overgang til Chelsea, og har levert en skriftlig overgangssøknad til Tottenham.

Det skriver blant annet The Guardian og The Telegraph i dag.

Kroaten har gjort det klart at han er misfornøyd med styreformann Daniel Levy, som i forrige uke gjorde det klart at Spurs nekter å selge Modric til Chelsea.

De blå har i etterkant fått to bud på Modric avslått, det siste på 240 millioner kroner.

Modric gikk i helgen hardt ut mot Levy, og sa i et intervju med en kroatisk avis at Levy hadde brutt en «gentlemans agreement», og at Levy hadde truet med å plassere Modric på reservelaget.

Han reiste i går med resten av Tottenham til Sør Afrika der laget skal gjøre de siste forberedelsene til neste sesong.

The Guardian skriver at Modric ble med på turen av respekt for Spurs-manager Harry Redknapp. Manageren har gitt Modric ros for hans holdning på trening og har også sagt at han forstår hvorfor Modric vil til Chelsea.

Også Redknapp har imidlertid gjort det klart at midtbanespilleren ikke er til salgs.