Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Modric-skade verre enn antatt

Røntgenbilder avslører.

RIFT I MUSKEL: Luka Modric kan trolig ikke spille fotball før etter vinterpausen. Foto: Nikolay Doychinov / AFP / NTB Scanpix
RIFT I MUSKEL: Luka Modric kan trolig ikke spille fotball før etter vinterpausen. Foto: Nikolay Doychinov / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Luka Modric rev en lårsene da han måtte av banen i Kroatias 1-1-kamp mot Italia søndag. Trolig må Real Madrid klare seg uten midtbanestrategen resten av året.

Først var det ventet at Modric måtte ta fotballpause i tre uker. Men etter undersøkelser hos Real Madrids legeteam, ser situasjonen verre ut.

- Etter røntgenbilder fra Real Madrids medisinske apparat av Luka Modric er det funnet en rift i en fremre muskel i det venstre låret, skriver klubben på sitt nettsted og legger til at den avventer en medisinsk vurdering.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters vil skaden holde Modric borte fra fotballbanen til over nyttår.

Kroaten har vært svært god for den spanske serielederen så langt i sesongen. Han hinket av banen etter en snau halvtime i søndagens EM-kvalifiseringskamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media