Moe Odin er folkets valg i spillfesten

Lørdag går folk mann av huse for å levere en V75-bong til løpene på Forus. Ingen fikk sju rette forrige lørdag. Det er muligheter for enorme premier i spillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Om det bare blir en spiller som makter å feste de sju vinnerne på V75-kupongen, venter en svimlende gevinst på 38 millioner kroner.

3,7 millioner kroner overføres fra forrige omgang, da ingen maktet å få sju rette. Disse pengene legges ekstra i premiepotten og utbetales uansett utfall. En skikkelig bonus som lokker nordmenn til spillelukene.

Norsk Rikstoto kunne ikke ønsket seg en bedre uke.

-Nei, det er helt riktig. Vi kunne ikke bestilt en bedre uke for en jackpotomgang. Omsetningen er generelt høy rett før jul. I fjor nådde vi rekordtall akkurat denne uka med 21,4 millioner i V75-spilet. Lørdag har vi god tro på, at V75-omsetningen ender på godt over 22 millioner kroner, sier Geir Lundh, en svært fornøyd og spent markedssjef i Norsk Rikstoto.

Dristig banker

Lundh har også en dristig banker å by på.

-Det er en fin blanding av vriene løp og løp med klare favoritter. Travfenomenet Moe Odin blir en folkebanker. Men her skal hesten ut i et typisk farlig løp for ham. Han kan gå på et nederlag og bane vei for den store utbetalingen. Jeg har en variant for de dristige spillerne. Hesten heter King Astro og starter i det første V75-løpet, kommer det offensivt fra markedssjef Lundh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer