Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moen aktuell for Tromsø

Arne Vidar Moen kan spille for Tromsø neste sesong. LSK-stopperen har vært i møte med TIL i sommer. Også en annen tippeligaklubb har kontaktet Moens agent.

Arne Vidar Moen har foreløpig takket nei til et nytt kontraktsforslag fra Lillestrøm. Nå har gamleklubben Tromsø kastet seg inn i kampen om signaturen hans.

- Tromsø har signalisert en helt klar interesse for Arne Vidar. De kjenner rammene som må ligge der for at det skal bli aktuelt med en overgang. Det som gjenstår nå, er at Tromsø blir mer konkrete. Det bør skje rimelig raskt, for vi håper å ha en avklaring når det gjelder framtida innen utgangen av august. Seinest onsdag kom det en henvendelse fra en annen tippeligaklubb på Arne Vidar, sier Moens agent Stig Lillejord til Nordlys.

Hus i Tromsdalen

Moen har kjøpt seg hus i Tromsdalen, og utelukker slett ikke å flytte tilbake til gamle trakter allerede etter årets sesong.

- Får jeg et godt tilbud, vil jeg nok vurdere seriøst å vende tilbake til Tromsø allerede etter denne sesongen. Det er uavhengig av om TIL berger plassen eller ikke - og det kan være like aktuelt å reise nordover igjen som å dra til utlandet, sier Moen til Nordlys.

Økonomisk tvil

Det er imidlertid et par-tre forhold som kompliserer saken, ifølge TILs sportssjef Tore Rismo: Klubben har allerede kontrakt med fem midtstoppere neste sesong. Et eventuelt nedrykk kan påvirke økonomien. Og Moen kan som Bosman-spiller kreve en lønn over det nivået som er i Tromsø per i dag.

- Dette gjør at vi trenger mer tid. Men det kan godt hende vi har en avklaring på plass før utgangen av måneden. Det er mange ting som gjør Arne Vidar interessant for oss, sier Rismo.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media