Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moen delte ut åtte gule, to røde og én straffe

Hett for nordmannen i Europa League.

STOR DRAMATIKK: Det kokte da Slavia Praha og Valencia spilte 2-2 i Tsjekkia i kveld. Her setter Maduro inn 2-0 for gjestene med et praktfullt langskudd. Foto: EPA/SRDJAN SUKI
STOR DRAMATIKK: Det kokte da Slavia Praha og Valencia spilte 2-2 i Tsjekkia i kveld. Her setter Maduro inn 2-0 for gjestene med et praktfullt langskudd. Foto: EPA/SRDJAN SUKI Vis mer

||| Slavia Praha - Valencia 2-2

(Dagbladet): Svein Oddvar Moen var ikke akkurat arbeidsledig da han ledet kveldens Europa League-oppgjør mellom Slavia Praha og Valencia.

Gjennom 90 minutter delte den norske dommeren ut imponerende åtte gule og to røde kort, likt fordelt på begge lag.

I tillegg annullerte han det som burde vært 2-0 for Valencia etter 26 minutter, da Juan Mata scoret etter å ha blitt spilt fri med et lekkert hælspark. Reprisen viste at Mata slett ikke var i offside slik den norske dommertrioen trodde.

Moen ga imidlertid et korrekt straffespark etter 21 minutter, som Joaquin satte sikkert i mål.

RØDKORT # 1: Fra Moen til Stabæk-flopp Zdenek Senkerik.  REUTERS/Petr Jose
RØDKORT # 1: Fra Moen til Stabæk-flopp Zdenek Senkerik. REUTERS/Petr Jose Vis mer

Bortsett fra det var første omgang relativt rolig for Moen. Først to minutter på overtid måtte han ned i brystlomma og gi tidligere Stabæk-flopp Zdenek Senkerik det gule kortet.

Etter pause eksploderte det.

Senkerik fikk sitt andre gule noen få minutter inn i omgangen, samtidig som Maduro doblet ledelsen for gjestene.

Med én mann mindre greide likevel Slavia Praha å redusere da Janda headet inn 1-2 etter 79 minutter. Tre minutter senere utliknet Grajciar mens en Valencia-spiller lå nede, noe som satte sinnene i kok blant spanjolene.

RØDKORT # 2: Fra Moen til Baraja. Foto: EPA/SRDJAN SUKI
RØDKORT # 2: Fra Moen til Baraja. Foto: EPA/SRDJAN SUKI Vis mer

En Slavia Praha-spiller ble dyttet i bakken og tok seg teatralsk til ansiktet. Moen nøyde seg med et gult kort både til målscorer Grajciar og et til Valencias del Horno.

Fire minutter på overtid fikk Valencias Ruben Baraja se det røde kortet - som satte punktum for en særdeles hektisk kveld for Moen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media