Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moen fire hundredeler fra OL

Geir Moen løp inn til årsbeste 10,24 på 100 meter under et stevne på den svenske vestkysten i dag. - Jeg er godt fornøyd, sier 31-åringen.

Grunnen til det er enkel: Midt i en hard treningsperiode klarer likevel mossingen å løpe ned mot OL-kravet. Håpet er at når han nå reduserer kvantiteten, og erstatter den med mer kvalitativ trening, skal løpe enda raskere. Målet er å bli en stabil 10,3-løper i løpet av august.

- Jeg skal under OL-kravet flere ganger, men foreløpig er jeg der jeg vil være. Uansett reiser jeg ikke til OL som turist, sier Moen til NTB om planene framover. Kravet fra Olympiatoppen er 10,2, fire hundredeler raskere enn resultatet i dag, som kom i 1,4 sekundmeters medvind. Vinden skiftet mye, og var plagsom i forsøkene.

- Jeg løp bra i midten, men begynte å mase på slutten da jeg så at jeg lå først, forklarer Moen, som slo landsmennene Erik Kringeland og John Ertzgaard i samløp. De tok andreplassen på 10, 47.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media