Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moen gir opp VM

En akillesskade gjør at Geir Moen gir opp forsøket på å ta seg til friidretts-VM i Edmonton. Foreløpig er det uvisst hva som skjer med hans videre karriere.

- Jeg vet at mange nå ønsker å få vite om dette er mitt farvel til toppidrettssatsingen, men jeg ønsker ikke å stresse en slik beslutning, og vil derfor ikke å spekulere på det nå, sier Geir Moen.

Torsdag besluttet mossingen seg for å trekke seg fra søndagens løp i Finland. Skaden har plaget ham siden stevnet i Bergen tidlig i sesongen, og med unntak av NM i Drammen har den hemmet Moen både på trening og i konkurranse. Spesielt har det gått ut over løping med piggsko.

- Mitt primære mål er nå å bli kvitt skaden, og gjerne delta i noen stevner i slutten av sesongen hvis jeg får mulighet, sier Moen, som har innsett at tiden fram til VM i august blir for knapp med tanke på å bli kvitt skadeproblemene..

- Jeg synes det er leit å måtte gi opp nå, men tar ingen sjanser når situasjonen er som den er, sier sprinteren.

Idrettssjef Per Øyvind Mørk sier det er synd at Geir er skadd og derfor ikke får muligheten til å prøve å kvalifisere seg til VM.

- VM er nå definitivt uaktuelt for Geir, og nå er det viktigste at Geir blir frisk og at han kan unngå skadeproblemer, sier Mørk, som legger til at han gjerne ser Geir Moen tilbake på startstreken senere i sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling