Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moen vant på svak tid

Geir Moen vant kveldens 200-meter under et friidrettsstevne i Karlstad, men med tiden 20,91 var han langt unna OL-kravet. John Ertzgaard ble nummer tre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av de norske sprinterne var i nærheten av OL-kravet på 20,45. Moen vant løpet med svake 20,91. Svenske Johan Engberg tok andreplassen med 20,92. John Ertzgaard ble nummer tre på en tid litt i overkant av 21 sekunder.

De to norske begynner for alvor å få dårlig tid til å kvalifisere seg til OL i Sydney, og etter kveldens tamme oppvisning kan man spørre seg om det i hele tatt er noen vits i å sende formsvake løpere til et stort mesterskap.

To stevner gjenstår, i Växjö lørdag og Rieti onsdag, før OL-døra stenges definitivt. Verst er det nok for Geir Moen, som etter en oppløftende forsesong har slitt med skade etter sommerferien. Ertzgaard har vist stor framgang etter sin akillesskade, men mangler fortsatt en del før han er tilbake i fjorårsslag.

(NTB)