FORLATER MOLDE: Mohamed Elyounoussi er klar for Basel. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
FORLATER MOLDE: Mohamed Elyounoussi er klar for Basel. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Mohamed Elyounoussi klar for Basel: - Potensialet er stort

Får lykkeønskninger av Ole Gunnar Solskjær.

Mohamed «Moi» Elyounoussi er klar for den sveitsiske klubben Basel.

Teknikeren besto den medisinske testen tirsdag. Det bekrefter Molde i en pressemelding.

– De ønsker å ha meg der, og jeg føler også at det er et riktig steg for min egen del. Det er en stor klubb som er vant til å vinne og som har mange gode fotballspillere, så jeg drar dit og skal prøve å kjempe om plass og mest mulig spilletid, sier Elyounoussi.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker «Moi» lykke til i Sveits.

– Han er ikke bare den spilleren som står på en plass og dribler og ser god ut, han er alltid målfarlig. Han har hatt litt marginer mot seg i år, men potensialet i gutten er stort.

Elyounoussi kom til Molde i 2014 på en fireårsavtale fra Sarpsborg 08. På totalt 92 kamper har 21-åringen scoret 42 mål. Han ble serie- og cupmester med klubben i 2014. Det samme året ble han kåret til årets unge spiller.

– Jeg har vært her i 2,5 år hvor ting har vært veldig bra, jeg har fått oppleve mye med en fantastisk gjeng. Vi er en sammensveiset gjeng og med publikum som støtter oss. Det har vært mange som har hjulpet meg på veien og utviklet meg til en bedre fotballspiller enn det jeg var da jeg kom hit. Jeg må bare takke alle som jobber i og rundt klubben som har hjulpet meg på veien, og som har gjort meg til den jeg er i dag, avslutter Elyounoussi.

(NTB)