NY KLUBB: Mohammed Fellah er klar for FC Nordsjælland. 27-åringen har skrevet under en treårsavtale med den danske klubben.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
NY KLUBB: Mohammed Fellah er klar for FC Nordsjælland. 27-åringen har skrevet under en treårsavtale med den danske klubben. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpixVis mer

Mohammed Fellah bytter klubb i Danmark

Forlater Esbjerg.

Mohammed Fellah er klar for FC Nordsjælland. 27-åringen har skrevet under en treårsavtale med den danske klubben.

Det melder klubben selv på sine hjemmesider.

Fellah kommer fra divisjonskollega Esbjerg, en klubb den tidligere Vålerenga-spilleren har vært i siden 2013. Midtbanespilleren spilte 55 kamper for Esbjerg.

- Med Fellah får vi en offensiv spiller med erfaring, som kan gi oss enda flere strenger å spille på. Vi gleder oss over at Felleh har valg å komme hit, og vi tror at vi kan skape stor utvikling for han og oss sammen, sier sportssjef Carsten V. Jensen.

Det håper nordmannen også.

- Jeg vil ta ansvar og gå fremst. Jeg gleder meg helt vilt til et nytt kapittel og å trekke dem i riktig retning. Dette er en god klubb som passer meg bra, sier Fellah, som ikke ble tatt med i Norges landslagstropp til kampene mot Portugal, Island og Belgia.

- Jeg vil ikke si annet enn at vi har god kontroll på den danske ligaen, og vi har mange gode spillere der, svarte landslagssjef Per-Mathias Høgmo da han ble spurt om hvorfor ikke Fellah var i troppen under tirsdagens pressekonferanse.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.