Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mohamed Elyounoussi scoret i Basel-seier

Moi matchvinner for Basel

Mohamed Elyounoussi kunne søndag endelig juble for seriemål igjen. Han avgjorde Basels 1-0-kamp borte mot Lugano i sveitsisk fotball.

SCORET: Mohamed Elyounoussi, her for Norge, gjør det bra for klubblaget også. Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
SCORET: Mohamed Elyounoussi, her for Norge, gjør det bra for klubblaget også. Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moi har den siste tiden storspilt for både Basel og Norge. For en måned siden markerte han seg med scoring og assist i borteseieren mot Manchester City i mesterligaen. Nylig fikk han også mye ros for sine prestasjoner for landslaget.

Søndag kunne Elyounoussi glede seg over å bli matchvinner. Han scoret Basels vinnermål etter 18 minutter. Det var hans første ligascoring i 2018. Totalt står han med seks mål i sveitsisk eliteserie denne sesongen.

Basel vant kampen til tross for at serietoeren måtte spille store deler av den med ti mann. Seks minutter etter Elyounoussis mål fikk Marek Suchy direkte rødt kort.

Young Boys topper tabellen hele 16 poeng foran Basel. Bern-klubben vant 4-2 borte mot St. Gallen søndag.

Basel har én kamp mindre spilt, men det hjelper lite når avstanden til toppen er så stor. Gullgrossisten må etter alle solemerker se en rival stikke av med ligamesterskapet for første gang siden 2009.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!