VAKKERT: Her sender Mohamed Elyounoussi Molde i ledelsen mot Pyunik. Romsdalingene vant til slutt 5-0 i Champions League-kvlaiken i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
VAKKERT: Her sender Mohamed Elyounoussi Molde i ledelsen mot Pyunik. Romsdalingene vant til slutt 5-0 i Champions League-kvlaiken i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

«Moi» om drømmescoringen: - Jeg måtte bare slenge ut foten

Molde vant stort.

MOLDE (Dagbladet): Molde hadde få problemer med å slå armenske FC Pyunik 5-0 i Champions League-kvaliken på hjemmebane i kveld.

Tor Ole Skulleruds gutter hadde riktignok en rolig innledning på kampen, men etter at Mohamed «Moi» Elyounoussi brassesparket romsdalingene i ledelsen etter en drøy halvtime, var mye gjort.

Og 1-0-scoringen var både viktig - og vakker:

Knut Olav Rindarøy ble spilt ned langs venstrekanten, og slo strålende inn i boksen.

Foran mål sto Mohamed Elyounoussi med ryggen vendt mot mål. Men istedenfor og forsøke å vende opp, la han seg bakover og brassesparket kula helt ned i keepers korthjørne.

Bildet sier vel egentlig slitt.

-Traff veldig bra Overfor Dagbladet beskriver «Moi» klassegoalen slik:

- Det var godt å få hull på byllen. Jeg fikk den jo bak meg, men jeg fikk senket ned foten og traff veldig godt. Det var godt å score på en sånn måte. Jeg så da innlegget kom at det var den eneste muligheten jeg hadde til å score. Jeg måtte bare slenge ut foten, og så traff jeg jo veldig bra, sier han.

Elyounoussi scoret også Moldes andre scoring i kveld, men goalen fra et par meters hold, mot en utrustende keeper, var av det mindre spektakulære slaget.

Var fornøyde med 3-0 Den hurtige kantspilleren innrømmer at Molde ville vært fornøyd med 3-0 i kveld, men tar selvsagt imot to overtidsscoringer med åpne armer.

- Vi var fornøyde med 3-0, men så kom Tommy og Mattias inn, og de ville bidra framover. Da ble det flere mål også, gliser han.

Molde-trener Tor Ole Skullerud er inne på det samme:

- Det hjelper med 5-0, det er et fantastisk resultat. De to siste var viktige, sier han.

• Returkampen, som er en ren formalitet, spilles i den armenske hovedstaden Jerevan neste tirsdag.