Mojsov hvisket i Norlings øre: «Denne var for deg, coach»

Branns mest utskjelte svarte på fansens kritikk.

BERGEN (Dagbladet): Daniel Mojsov er blitt kalt tabbe-backen. Men etter scoring og målgivende mot Rosenborg, er han blitt helt i Bergen.

Mye er svart eller hvitt i Bergen når det gjelder Brann. Daniel Mojsov har vært innom begge kulører.

Mot Rosenborg ble han kåret til beste spiller. Men det har ikke vært ofte han har fått ros i år.

Branns venstreback, makedoneren Daniel Mojsov, er nærmest blitt pepet ut av lokalpresse og publikum etter flere tabber de siste kampene.

Mot Rosenborg tok han den perfekte hevn.

Dramaturgien var perfekt: Daniel Mojsov har ikke vært en suksess for Brann denne sesongen. De siste kampene har han tabbet seg med å lage straffe mot Odd, samt å bli utvist etter en unødvendig holding mot Lillestrøm.

Mot Rosenborg spilte han med kniven mot strupen, eller med andre ord, om han tabbet seg igjen, ville han bli benket neste kamp.

Men han hadde ikke nerver mot Rosenborg. Først lobbet han elegant inn 1-0-målet. Så fyrte han løs noen minutter senere, og returen scoret Kasper Skaanes på.

Etter kampen var han rørt:

- Da jeg scoret viste jeg hysj-tegnet til den av fansen som har hatet meg. Jeg løp bort til Rikard Norling og sa til ham: "Denne var for deg, coach!" Jeg hadde noen tårer i øynene da. Det var et emosjonelt øyeblikk, og en perfekt hevn. Jeg har ikke ord for mye Rikard har betydd for meg. Han har gitt meg tillit, mens andre har kalt meg tabbe-back, sier Mojsov til Dagbladet.

Rikard Norling hadde følgende kommentar:

- Jeg har alltid hatt troen på Daniel. Han har sterk psyke, og viste i dag at han er rett mann på rett plass. Det gledet meg veldig mye, sier treneren.

- For en fantastisk kveld, oppsummerer Mosjov, mens han fremdeles hører ekkoet av 14 000 bergensere som roper navnet hans i kveld.

DEN UTSKJELTE: Daniel Mojsov har måttet tåle mye kritikk den siste tiden - mot Rosenborg fikk han sin revansje. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
DEN UTSKJELTE: Daniel Mojsov har måttet tåle mye kritikk den siste tiden - mot Rosenborg fikk han sin revansje. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer