EN VAKKER DAG FÅR MAN BRUK FOR PARAPLY: Men poncho fungerer  vel greit det også. SLik så det ut på det 18.hullet i går. Foto: NTB Scanpix
EN VAKKER DAG FÅR MAN BRUK FOR PARAPLY: Men poncho fungerer  vel greit det også. SLik så det ut på det 18.hullet i går. Foto: NTB ScanpixVis mer

Møkkavær stoppet golfeliten: 
- Alt står under vann

Det går mot en lang avslutning på årets fjerde og siste majorturnering etter at lørdagens tredjerunde ble rammet av tordenvær.

Kun 37 av 86 spillere fullførte 18 hull i Springfield i New Jersey natt til søndag norsk tid før det ble bestemt at den tredje runden skulle spilles ferdig dagen etter.

– Uansett om det skulle slutte å lyne, virker det ikke som det er mulig å spille på banen. Alt står under vann, sa amerikanske Robert Streb, som deler førsteplassen sammen med landsmann Jimmy Walker.

Målet er at PGA-turneringen skal avsluttes med to runder søndag. Arrangøren håper uværet skal forsvinne, men prognosene tilsier at tordenværet kan fortsette både søndag og mandag.

– Det kommer til å bli en lang dag, sier svenske Henrik Stenson, som ligger på femteplass og aldri fikk gå ut på sin tredjerunde.

Amerikanerne Jimmy Walker og Robert Streb leder mesterskapet med 131 slag, ti under par. Streb klatret åtte plasser etter en fantastisk annenrunde på 63 slag, sju under par. Det er en tangering av rekorden i majorsammenheng. Verdensener Jason Day deler tredjeplassen sammen med Emiliano Grillo i Springfield, to slag bak teten.

(NTB)