Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Møkklei av å måtte fortelle folk at jeg har det bra i United

Ronaldo om spekulasjonene.

(Dagbladet.no): Real Madrid-trener Bernd Schuster sa for to uker siden at han ser for seg at Cristiano Ronaldo blir Real-spiller i løpet av et par år.

- Noen ganger gjør det meg forbanna å lese noen av tingene som påstås å handle om framtida mi. Jeg er møkklei av å måtte fortelle folk at jeg har det bra i United, sier Ronaldo til The Sun.

Spekulasjonene har pågått helt siden sommeren 2006, da Ronaldo skal ha sagt at han burde forlate Manchester. Stemningen var hatsk etter at han bidro til at Wayne Rooney ble utvist i VM-kampen mellom England og Portugal.

- I mitt livs form

Allerede et par uker tidligere ble Ronaldo sitert i spanske Marca på at han ønsket seg til Real Madrid.

Situasjonen er en ganske annen nå. Ronaldo har vært sesongens store navn i Premier League, og elskes selvsagt av supporterne i Manchester.

- Jeg er i mitt livs form og har min beste sesong så langt. Jeg presterer på mitt høyeste nivå så langt i karrieren, men det er ikke tilfeldig. Langt derifra, jeg har arbeidet beinhardt for å forsøke å oppnå akkurat dette, sier portugiseren.

Også i Madrid innser man at det er vanskelig å hente Cristiano Ronaldo nå, selv om det selvsagt hadde vært ønskelig.

ELSKET: For snaut to år siden fryktet Ronaldo at han måtte rømme fra Manchester etter VM-konfrontasjonen med Wayne Rooney. Ingen United-supportere kommer til å kjeppjage ham med det første nå. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
ELSKET: For snaut to år siden fryktet Ronaldo at han måtte rømme fra Manchester etter VM-konfrontasjonen med Wayne Rooney. Ingen United-supportere kommer til å kjeppjage ham med det første nå. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

- Akkurat nå er det umulig å kjøpe Cristiano Ronaldo. Hvem skulle ikke ønsket å ha ham på laget? Men vi må være realistiske, fordi dette ville være en veldig vanskelig overgang å få til, sier Reals sportsdirektør Predrag Mijatovic til Marca.

- Frisparkene er hardt arbeid

Ronaldo er gjerne sistemann på treningsfeltet Carrington, hvor han terper på frisparkene som har blitt et fryktet våpen for United denne sesongen.

- Folk snakker om frisparkene jeg har scoret på denne sesongen, men det er avsolutt ingen hemmelighet bak dem. Det er ikke noe annet en arbeid og repetisjon, om og om igjen. Jeg scorer på dem, og det gir meg selvtillit til å fortsette å forsøke og øve, men den eneste forklaringen på at de går inn er utholdenhet og hardt arbeid, sier han.

Lørdag spiller United borte mot Blackburn, og kan ta enda et skritt nærmere å sikre seriemesterskapet. Onsdag venter Barcelona på Camp Nou i den første semifinalen i Champions League.

image: - Møkklei av å måtte fortelle folk at jeg har det bra i United
HARDT ARBEID: Ronaldo lader opp til et av sine stadig mer fryktede og beryktede frispark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media