Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Anders Mol og Christian Sørum i EM

Mol og Sørum fosser videre. Står med to av to mulige seiere

Anders Berntsen Mol og Christian Sandli Sørum står med to seirer av to mulige etter andre kamp i EM i sandvolleyball onsdag.

VANT IGJEN: Anders Mol og Christian Sørum - her fra seieren i Major-turneringen i Sveits tidligere i sommer. Foto: Peter Schneider/Keystone via AP
VANT IGJEN: Anders Mol og Christian Sørum - her fra seieren i Major-turneringen i Sveits tidligere i sommer. Foto: Peter Schneider/Keystone via AP Vis mer

I EM-klassen for menn stiller Norge med Anders Berntsen Mol og Christian Sandli Sørum og Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol.

Sørum/Mol vant sin åpningskamp mandag, mens Berntsen/Mol gikk på et tap.

Sørum/Mol fulgte opp åpningsseieren med 2-0 mot et par fra Russland onsdag. Berntsen/Mol gikk på sin side på et nytt tap mot et annet russisk par.

EM er over for det norske sandvolleyballparet Oda Johanne Ulveseth og Ingrid Lunde. De gikk på sitt tredje strake tap i gruppespillet onsdag.

Det norske paret tapte sine to kamper tirsdag og onsdag ble det 0-2 for tyske Karla Borger/Margaretha Kozuch. Det ble 15-21 og 12-21. Dermed er de to utslått av turneringen.

EM i Nederland spilles i byene Den Haag, Rotterdam, Utrecht og Apeldoorn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media