Mol og Sørum klar for EM-finale: - Det er litt blandede følelser

Sandvolleyballspillerne Anders Mol og Christian Sørum snudde semifinalen i EM etter en skade hos sine polse motstandere. De norske gutta vant 2-1 i sett.

FINALEKLARE: Anders Berntsen Mol og Christian Sørum er klar for EM-finale. Foto: Christian Charisius/dpa / NTB scanpix
FINALEKLARE: Anders Berntsen Mol og Christian Sørum er klar for EM-finale. Foto: Christian Charisius/dpa / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anders Mol og Christian Sørum er regjerende europamestre. Nå er de kun én kamp fra å gjenta bedriften etter å ha vunnet 2-1 mot Piotr Kantor og Bartosz Losiak fra Polen.

Finalebilletten ble sikret på dramatisk vis. Den norske superduoen slet mer enn normalt, men hentet fram superkreftene da de trengte det som mest. I tillegg ble de godt hjulpet av en polsk skade da det så som mørkest ut.

Kantor tråkket over etter å ha servet midt i det andre settet og vred seg i smerter på sidelinjen da han fikk medisinsk behandling. Med is og tape fikk det medisinske apparatet stablet spilleren på beina innenfor tidsfristen på fem minutter, men skaden så ut til å hemme spilleren resten av kampen.

Etter kampen var det blandede følelser hos de norske gutta.

- Polen spilte veldig bra og hadde taket på oss. Så ble han (Kantor ) skadd også vinner vi. Det er litt blandede følelser. Det er utrolig gøy å være i en EM-finale, men litt kjedelig at det blir på denne måten, sa Sørum til Norges Volleyballforbund etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer