REISESELSKAP?: Molde FK tipser sine supportere om hvordan de skal komme seg lettest mulig til Cardiff. Skjermdump: Moldefk.no
REISESELSKAP?: Molde FK tipser sine supportere om hvordan de skal komme seg lettest mulig til Cardiff. Skjermdump: Moldefk.noVis mer

Molde: - Det er lett å komme seg til Cardiff

Hjelper supporterne med å se Solskjærs nye klubb.

(Dagbladet): Tidligere i januar gikk Ole Gunnar Solskjær fra Molde til Cardiff. Han tok med seg store deler av støtteapparatet, og tar trolig også med seg Mats Møller Dæhli, samt tidligere Molde-spiller Magnus Wolff Eikrem.

Molde Fotballklubb har dermed mistet en del av grunnlaget for suksessen de siste tre årene, men klarer likevel å se positivt på situasjonen.

Terminliste For når så mange av lagets tidligere ansatte, flere av dem med lokal forankring, befinner seg på samme sted, må vel interessen være stor for å dra dit?

- Mange nordmenn, ikke minst fotballinteresserte fra Møre og Romsdal, kommer til å kombinere en tur til England i vinter og vår med en tur til Cardiff eller til å se Cardiff spille bortekamp, skriver Molde på sine nettsider.

Klubben følger så opp med en forklaring på hvordan man kommer seg lettest fra London til Cardiff, samt en fullstendig oversikt over walisernes resterende kamper i Premier League denne sesongen.

- Flaut Den noe merkelige oppfordringen har foreløpig fått én kommentar på moldefk.no. En anonym leser skriver følgende:

- Det er vel kanskje litt uprofesjonelt og flaut å reklamere for et annet fotballag?

Flere reaksjoner kan du se i Twitter-meldingene til høyre.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med presseansvarlig i Molde, Per Lianes, uten å lykkes.

Hva synes du - er dette helt greit, eller i pinligste laget fra Molde?