Molde: - En drøm han har hatt siden han kom til oss i 2011

Molde FK lar Ole Gunnar Solskjær gå til Manchester United på permanent basis, men vil ikke dele hva deres kompensasjon blir.

PERMANENT SJEF: Ole Gunnar Solskjær får Manchester United-jobben på permanent basis. Det bekreftet klubben i en pressemelding torsdag formiddag. Foto: Ben STANSALL / AFP / NTB scanpix
PERMANENT SJEF: Ole Gunnar Solskjær får Manchester United-jobben på permanent basis. Det bekreftet klubben i en pressemelding torsdag formiddag. Foto: Ben STANSALL / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det klart for alle, det som har blitt spekulert på lenge. Ole Gunnar Solskjærs midlertidige stilling som Manchester United-manager har blitt gjort permanent av den engelske storklubben.

I Molde har administrerende direktør Øystein Neerland vært mannen Manchester United har diskutert den permanente overgangen med. Han beskriver det siste halve året som et eventyr.

- Det er jo et lite eventyr. Ole har siden han kom hit i 2011, vært opptatt av og drømt om en jobb i United igjen. Det har vært klart hele tida. At den drømmen nå har blitt til virkelighet er helt fantastisk, sier han til Dagbladet.

Fersk diskusjon

Neerland forteller Dagbladet at det var først i går at dialogen om en fast jobb begynte for alvor.

- Vi har hatt en dialog med United i går og i dag. Så det at det har blitt en permanent jobb for Manchester United, er en forholdsvis fersk nyhet for oss også, sier Neerland.

- Hadde du trodd dette da du lot Solskjær gå dit på midlertidig basis i desember?

- Det er vanskelig å si sånn sett. Jeg hadde tro på at han kunne lykkes bra. Han måtte bare være seg selv, han er en dyktig trener og flink med folk. Jeg har forholdt meg til at dette skulle vare midlertidig fram til sommeren, men så har han levert fantastiske resultater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer