Molde - RBK vises kun på nett-TV

NRK prioriterer EM i friidrett.

KUN PÅ NETT: Cupgodbiten mellom Magne Hoseths Molde og Markus Henriksens Rosenborg blir kun å se på nett-TV.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
KUN PÅ NETT: Cupgodbiten mellom Magne Hoseths Molde og Markus Henriksens Rosenborg blir kun å se på nett-TV.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Trekningen av cupens fjerde runde ga flere fotballgodbiter, og den største av dem alle var prestisjeduellen mellom Molde og Rosenborg som spilles i kveld.

NRK sitter med TV-rettighetene til norgesmesterskapet, men på grunn av EM-åpningen i friidrett, har statskanalen valgt å bortprioritere direkteoverføring av kampen på én av sine tre tradisjonelle TV-kanaler.

Sportssjef Rune Haug i NRK opplyser via Twitter om at det dermed blir Dagsrevyen på NRK1, friidrett på NRK2 og barne-TV på NRK Super/NRK3 i det tidsrommet kampen spilles.

I stedet må alle dem som ikke har mulighet til å innfinne seg på Aker stadion til avspark klokka 18, men likevel vil se kampen, ty til nrk.no.

Haug forteller at TV 2 ble tilbudt å overføre kampen mellom siste to sesongers seriemestere, men at konkurrenten måtte avstå på grunn av kapasitetsproblemer.