Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde anker straffen

MOLDE (Dagbladet): Molde anker avgjørelsen i Norges Fotballforbund om å gi Start seier i kvartfinalen. Ekstraomgangene er i full gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ingen sammenheng mellom den forseelsen vi gjorde og den reaksjonen som Molde er ilagt med å bli utestengt fra NM-cupen.

Konsekvensen er helt urimelig i forhold til den feilen som ble gjort, sier sportslig leder Olav Boksasp.

Sjokk og vantro preget hele Molde-leiren i går. Det kom svært overraskende på både spillere og ledere at en glipp på dommerkortet skulle sende laget ut av NM-cupen.

- Det kan umulig ha vært lovgivers hensikt å ramme slik administrasjonen i NFF har gjort i dette tilfellet. Reaksjonen blir helt feil i forhold til den tabben vi gjorde.

- Det må være rom å bruke skjønn og tolke regelverket med fornuft, sier Boksasp som mener avgjørelsen i NFF er både ny og banebrytende.

Spillerne trente som vanlig fra 14-tida i går. Om ettermiddagen satte klubbledelsen seg ned for å form ankesaken.

  • I anken vil NFF særlig vise til regelverket, intensjonene i regelverket og de urimelige konsekvensene NFFs avgjørelse får hvis avgjørelsen blir stående. Avgjørelsen blir meget kostbar.
  • I første omgang vil vi tape flere hundre tusen kroner på å bli utelukket fra semifinalen og kanskje en finale.

- Samtidig stenges en veimulighet for oss til UEFA-cupen, sier Boksasp.