Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde åpner for nye Stavrum-sleivspark

Får ikke munnkurv.

(Dagbladet.no): Arild Stavrum irriterte hele Bergen - og blant andre Dagbladet.nos sportskommentator - med bølleutspillet mot Martin Andresen.

I går var MFK-treneren i møte med Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen. Det resulterte i at Stavrum får grønt lys til å fortsette med sine skarpe utspill, skriver Romsdals Budstikke.

Klubben har beklaget

- Det er ikke slik at Arild har fått munnkurv, for å si det sånn, sier Jacobsen.

Direktøren sier han bare ville få fakta på bordet, etter at bøllestempelet fikk Brann-trener Mons Ivar Mjelde til å droppe all sosial omgang med Molde før og etter kampen onsdag.

Jacobsen opplyser at Molde har beklaget til både Brann og Andresen. Stavrum beklager også, hvis det er slik at Andresen følte seg svertet av treneren.

Den tidligere Skottland- og Tyrkia-proffen unnskylder seg med at uttalelsene hans ble blåst opp og at han ikke hadde regnet med så mye oppstyr. Uten at han går tilbake på kjernen i Andresen-kritikken.

Og uten at han lover mildere toner framover.

Fotballpresidenten reagerer

- Jeg kommer til å si det jeg mener når jeg blir spurt om saker og ting, uavhengig av denne saken, sier Stavrum til avisa.

En som ikke liker Stavrums personangrep er NFF-president Sondre Kåfjord, skriver VG.

- Når han begynner med personkarateristikker på det nivået, reagerer jeg veldig. Jeg liker det ikke. Slik vil vi ikke ha det, sier Kåfjord til avisa.

Din kommentar:
Burde Stavrum fått munnkurv av Molde?

SKAL SI HVA HAN MENER: Molde gir Arild Stavrum lov til å fortsette med sine beske utspill mot andre norske klubber og deres spillere.
SVARTE PÅ BANEN: Martin Andresen og Brann slå Molde 2-0 onsdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling