- Molde avslo 15-millioners bud på Linnes

Var ønsket til Besiktas.

AVSLÅTT: Ifølge VG skal Besiktas være villig til å betale 15 millioner kroner for Martin Linnes, men Molde har avslått budet fra tyrkerne. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
AVSLÅTT: Ifølge VG skal Besiktas være villig til å betale 15 millioner kroner for Martin Linnes, men Molde har avslått budet fra tyrkerne. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Ifølge VG skal Besiktas være villig til å betale 15 millioner kroner for Martin Linnes, men Molde har avslått budet fra tyrkerne.

Linnes sin agent, Kent Karlsen, bekrefter interessen fra Istanbul-klubben. Han vil ikke kommentere om Molde har mottatt et bud på landslagsbacken.

- Det er riktig at interessen fra Besiktas både er reell og konkret, sier Karlsen til VG.

Spilleren selv synes interessen fra Besiktas virker spennende, men han skjønner at Molde er lite villig til å la høyrebacken gå nå som det norske overgangsvinduet er stengt.

- Jeg fikk vel litt inntrykk av at min deadline var på mandag, da vinduet i Norge stengte. Nå er vel ikke døren lukket helt, men det kan bli tøft. Vi har mye å spille for i høst både i cupen og serien, så jeg forstår at Molde må ha på plass en erstatter hvis de skal la meg gå, sier Linnes til VG.

Besiktas-trener Slaven Bilic ringte nylig Thomas Myhre for å høre mer om Linnes.

- Slaven ba om mitt syn på Martin. Vi spilte sammen i Kongsvinger, og han har siden videreutviklet seg positivt i Molde. Martin er først og fremst en bra fotballspiller, men også en bra type og gutt. Det formidlet jeg videre, forteller Myhre.

Myhre og Bilic spilte sammen i Everton på slutten av 90-tallet.

(NTB)