VIL BEHOLDE STOPPEREN: En blodig Vegard Forren går i garderoben for å få medisinsk behandling under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Odd Grenland på Aker Stadion. Moldes manager Ole Gunnar Solskjær vil beholde den ettertraktede og oppofrende stopperen.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
VIL BEHOLDE STOPPEREN: En blodig Vegard Forren går i garderoben for å få medisinsk behandling under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Odd Grenland på Aker Stadion. Moldes manager Ole Gunnar Solskjær vil beholde den ettertraktede og oppofrende stopperen. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

Molde avviste to Brugge-bud på Vegard Forren

Solskjær vil ikke selge.

Vegard Forren (23) er ønsket av belgiske Brugge, men Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil ikke selge midtstopperen.

Brugge, som har landslagsbacken Tom Høgli i stallen, la inn to bud på Forren forrige uke, men begge ble avvist av Molde. Solskjær vil beholde Forren, skriver Romsdals Budstikke.

- Jeg skjønner at han er fristet av en mulighet i utlandet, men jeg har snakket ut om dette med Vegard. Jeg har gitt klar beskjed om at jeg veldig gjerne vil ha ham med videre i Molde. Og inntil videre er han min spiller, sier Solskjær.

- Det er helt uaktuelt å selge Vegard for de pengene det har vært snakk om så langt. De får ikke en gang kjøpe høyrefoten hans for slike penger, legger Molde-sjefen til.

(NTB)