Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde banket Brann

Magne Hoseth storspilte da Molde slo Brann 3-0 hjemme på Røkke-løkka i kveld. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Molde viste gode takter i 50 minutter, og det var nok til å slå Brann 3-0 på Molde stadion.

Brann hadde sine klare sjanser, men var altfor tafatte i avslutningsfasen. Molde-trener Odd Berg gjorde det geniale trekket å putte Anders Hasselgård inn som spiss i stedet for Bernt Hulsker, som ikke har lyktes med målfoten hittil i år. Hasselgård kvitterte med to flotte mål.

Røkke på plass

- Jeg har ønsket meg en mer sentral rolle på laget, og har ikke spilt spiss siden jeg var junior med Odd Berg som trener. Det var fint å få tillit igjen, sa Hasselgård etter kampen.

Han var blant Moldes beste, og bidro til å gi Kjell Inge Røkke en festlig forestilling. Det var første gang i år at Røkke tok turen til Molde for å se laget sitt, og han fikk oppleve årets første sommerkveld med god stemning, praktfulle mål og tre poeng. Hasselgård scoret det første og siste målet for Molde. Daniel Berg Hestad satte inn det andre.

Bunnlag

- Vi har møtt to bunnlag hjemme og slått dem. Vi skal ikke tro at vi er gode etter dette, sa Odd Berg, som ser fram til Rosenborg-kampen. Ingen har foreløpig slått Molde på hjemmebane, mens Molde på bortebane er et sorgens kapittel.

Laget har ikke satt inn et eneste mål borte så langt. Men kanskje blir Lerkendal og en overgang til 4-3-3 løsningen?

- Det har kanskje satt seg i hodet vårt det at vi taper borte. Kanskje er det blitt en trend, sier Berg. Han har tenkt å gjøre noe med det.

Hos Molde var Hasselgård god. Magne Hoseth var ikke den mest synlige, bortsett fra opplegget til det siste målet som det luktet indrefilet av. Eddie Gustafsson var god i mål, og berget laget sitt fra et par baklengs.

Brann i gjørma

Brann sitter djupt i gjørma nå, og Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener laget hans ble negativt påvirket av et tidlig baklengsmål. Han synes ikke spillerne hans får fram i kamp det de viser på trening, og at de spiller med for høye skuldrer.

Brann var godt med i perioder, og både Tommy Knarvik (alene med keeper) og Helge Haugen burde ha scoret i annen omgang. I 1. omgang skjøt Petter Furuseth Olsen over fra kloss hold. Brann kom ofte til Moldes 16-meter i annen omgang, men der stanset det meste. Skuddene gikk over, utenfor eller ble reddet av Eddie Gustafsson.

Brann skal ha mest ros for laginnsatsen i annen omgang da det sto 3-0 og alt så helt håpløst ut. Laget kjempet Molde ut av stilen de siste 20 minuttene. Lagets bestemann var Roy Wassberg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media