Molde beklager hjemsendelse

Molde beklager nå at klubblege Kjell Erik Strømskag ble sendt hjem fra treningsleiren i Manchester på grunn av en krangel om en sykemelding.

- Det var en overdreven reaksjon, sier Molde-direktør Espen Silseth til Dagbladet i formiddag.

Tre uker før seriestart står Molde midt i en pikant krangel. Molde-trener Gunder Bengtsson har sendt klubblege Kjell Erik Strømskag hjem fra treningsleiren. Årsaken er en krangel om en sykemelding legen har skrevet ut til André Schei Lindbæk. Lindbæk ønsker å være hjemme fordi hans samboer venter barn.

Nå beklager Molde-ledelsen.

- Vi gir full støtte til André Schei Lindbæk, sier Silseth.

Ifølge Romsdals Budstikke skal Bengtsson ha truet Schei Lindbæk med represalier, fordi han har valgt å være hos sin høygravide samboer i stedet for å delta på treningsleiren i England.

Klubblege Strømskag har sykemeldt Lindbæk, men har nektet Bengtsson innsyn i bakgrunnen for sykemeldingen, som Strømskag mener er et forhold mellom lege og pasient. Klubblegen ble dermed sendt hjem fra treningsleiren.

- Molde FK har i dag en god dialog med legen, og begge parter er innstilt på å oppklare uenigheten som åpenbarte seg under treningssamlingen i England, skriver Molde på sin hjemmeside.

Lindbæk er i Molde og venter på at samboeren skal føde.

- Molde vil selvsagt ikke hindre Andre Schei Lindbæk å overvære fødselen når hans Kari Lena nedkommer med deres førstefødte i løpet av de nærmeste dager, skriver klubben.