Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde bekrefter konkrete henvendelser om Solskjær

Forberedt på at nordmannen forsvinner i januar.

ER ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær er ønsket av andre klubber enn Molde, som fortsatt venter på svar om forlengelse av kontrakt.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
ER ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær er ønsket av andre klubber enn Molde, som fortsatt venter på svar om forlengelse av kontrakt. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Mens Ole Gunnar Solskjær tenker over kontraktstilbudet deres, bekrefter Molde at de har mottatt flere konkrete henvendelser fra klubber i utlandet om treneren.

Molde ønsker å forlenge Solskjærs avtale utover sommeren 2014, men manageren har bedt om mer tid. Nå innser klubben at det er en fare for at Solskjær forsvinner allerede i januar, om ikke i sommer.

- Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.

Attraktiv I England står blant andre Tottenham og West Bromwich uten permanent manager, og Ole Gunnar Solskjærs navn dukker opp jevnlig. Ifølge Jacobsen har Molde også mottatt henvendelser utenfra.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier Molde-direktøren.

Status Tim Sherwood har det midlertidige ansvaret for Tottenham, men de utenlandske bookmakerne gir rundt 41 i odds på at Ole Gunnar Solskjær blir London-lagets nye sjef. Han har 21 navn foran seg på lista blant favorittene, viser oversikten til Oddschecker.

- Det er naturlig at Solskjær nevnes som kandidat til Tottenham-jobben. Han har fortsatt en stor status i England etter alle årene i United. Og engelskmennene har fått med seg den suksessen han har hatt i Molde, sa TV 2-ekspert Petter Myhre til Dagbladet i går.

Den britiske tabloidavisen Daily Express hevdet for noen dager siden at West Bromwich ønsker nordmannen som erstatter for sparkede Steve Clarke.

Solskjær har ledet MFK til to seriegull og ett cupmesterskap etter at han kom hjem fra å ha trent Manchester Uniteds reservelag.

Tidligere har nordmannen vært i samtaler med Aston Villa.