Molde bekrefter konkrete henvendelser om Solskjær

Forberedt på at nordmannen forsvinner i januar.

ER ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær er ønsket av andre klubber enn Molde, som fortsatt venter på svar om forlengelse av kontrakt.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
ER ETTERTRAKTET: Ole Gunnar Solskjær er ønsket av andre klubber enn Molde, som fortsatt venter på svar om forlengelse av kontrakt. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Ole Gunnar Solskjær tenker over kontraktstilbudet deres, bekrefter Molde at de har mottatt flere konkrete henvendelser fra klubber i utlandet om treneren.

Molde ønsker å forlenge Solskjærs avtale utover sommeren 2014, men manageren har bedt om mer tid. Nå innser klubben at det er en fare for at Solskjær forsvinner allerede i januar, om ikke i sommer.

- Ja. Vi er forberedt på at det er et mulig scenario. Ole har vunnet tre titler på tre år i Molde. Det er opplagt at dette kan være god timing for ham hvis han vil videre i karrieren. Så åpne har vi vært i diskusjonene, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til rbnett.

Attraktiv I England står blant andre Tottenham og West Bromwich uten permanent manager, og Ole Gunnar Solskjærs navn dukker opp jevnlig. Ifølge Jacobsen har Molde også mottatt henvendelser utenfra.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått formelle henvendelser, men vil ikke si når de kom eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en posisjon som alltid vil gjøre ham attraktiv. Og han har en standing i England som gjør at han ofte vil være en kandidat der, sier Molde-direktøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer