Molde-direktøren dro på ferie midt i Solskjær-kaoset

Nordstrand Jacobsen borte til 6. juni.

KRISETIDER: I går stilte Ole Gunnar Solskjær (t.h), Tarje Nordstrand Jacobsen (tv) og styreleder Øystein Neerland på en pressekonferanse om Solskjærs England-tur. Foto: Per Tormod Nilsen / NTB scanpix
KRISETIDER: I går stilte Ole Gunnar Solskjær (t.h), Tarje Nordstrand Jacobsen (tv) og styreleder Øystein Neerland på en pressekonferanse om Solskjærs England-tur. Foto: Per Tormod Nilsen / NTB scanpixVis mer

En presset Tarje Nordstrand Jacobsen har reist på ferie, selv om det koker rundt Ole Gunnar Solskjærs managerrolle i Molde.

TV 2 fikk søndag bekreftet at Moldes klubbdirektør har reist på ferie. Først 6. juni er han ventet tilbake på jobb. Verken Jacobsen eller styreleder Øystein Neerland har kommentert saken.

Økonomisjef Ole Jakob Strandhagen er Jacobsens stedfortreder, melder TV 2.

Lørdag gikk Jacobsen ut med svarene Ole Gunnar Solskjær hadde gitt klubben og Kjell Inge Røkke i forbindelse med samtalene han skulle ha med engelske Aston Villa.

Solskjær satt lørdag i krisemøter med spillere og ledere i Molde. Det er blitt kraftig støy etter at Molde-manageren reiste til Birmingham for samtaler om den ledige managerjobben i Aston Villa.

Flørten med den engelske storklubben har ertet opp Moldes mangeårige sponsor Kjell Inge Røkke, som fredag varslet at han og Aker kutter sponsorstøtten til de blåkledde etter sesongen.

Solskjær leder Molde mot Sandnes Ulf søndag, men det blir spekulert i om han allerede mandag kan bli presentert som manager i Aston Villa.

(NTB)