Molde er også en slags vinner

Molde er kanskje en av sesongens vinnere likevel?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet): EN RUNDE før tippeligaslutt finnes det bare én faktisk vinner: Rosenborg. Like fortjent som forventet. Men det finnes også noen lag som kan kalle seg vinnere - ut fra forutsetningene.

  • Blant andre Molde.

Kanskje en ok trøst for et lag som ofte må høre at det mangler vinnerkultur - og som dessverre ikke gjorde noe annet enn å demonstrere det i nest siste serieomgang. Og mot et annet lag som ofte nevnes i samme kategori, og som gjorde demonstrasjonen ekstra kraftfull: Stabæk.

  • Molde hadde muligheten til å havne bare ett poeng bak Rosenborg før siste runde. De spilte kanskje sin dårligste kamp denne sesongen. Merkelig svake defensivt, og med flere av nøkkelspillerne langt unna forventet nivå.
  • Stabæk hadde ingen ting å spille for. De spilte kanskje sin beste kamp. Myke, harde, lekne, ballsikre - og omsider effektive.

TYPISK OPPFØRSEL fra lag som ikke takler forventninger. I hvert fall er det en typisk påstand. Og sikkert provoserende billig for moldenserne. Antakelig fordi den stemmer. Den manglende vinnerkulturen i Molde kan langt på vei leses i historiebøkene. Også i historien om årets sesong. Gjør Molde en forventet jobb i siste serieomgang, ender de opp med den fjerde sølvmedaljen på åtte sesonger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer