Molde er seriemester 2014

Slo Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Viking - Molde 1-2 (1-0)

(Dagbladet): Med uavgjort mellom Aalesund og Odd tidligere i ettermiddag, lå veien åpen for at Molde kunne slippe jubelen løs allerede i kveld. Med seier i Stavanger ville de ha umulige 13 poengs luke ned til Odd, fire runder før slutt. I så fall ville klubbens tredje gull på fire sesonger vært et faktum.

Så var det dette Viking-komplekset, da.

Tidlig Viking-scoring For Molde hadde statistikken mot seg - laget har ikke vunnet i Stavanger på ni år. Og allerede i det åttende minutt av kveldens kamp fikk de gulljagende gjestene fra Molde seg en real kalddusj.

Vidar Nisja tok ned ballen inne i Moldes boks, og ett touch senere var ballen i nettet bak Ørjan Håskjold Nyland. Dermed kunne de få tilskuerne som hadde møtt opp på Viking stadion, juble for 1-0-ledelse for hjemmelaget.

Noen minutter senere var ikke Daniel Chima Chukwu langt unna å skape balanse i regnskapet. Molde festet etter hvert et grep om kampen og var farlige da de satte fart, uten at det ga noen uttelling.

- Vi er ikke på, sa Nyland til C More i pausen - og bekreftet at han visste at det ville komme kjeft fra Skullerud i pausa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer