Molde-fansen raser mot ledelsen

Molde-supporterne er rasende. Etter å ha sluppet inn fire mål og gått på et ydmykende tap mot bunnlaget Bryne, retter Tornekrattet voldsom kritikk mot klubbens sportslige ledelse. - Molde har ingen strategi med sine innkjøp, sier pressetalsmann Sverre Mauseth til FotballNet.no.

- Molde har kjøpt en keeper som ikke holder godt nok nivå. Trener Gunder Bengtsson lar ny-innkjøpte spillere gå rett inn på laget, selv om det er spillere i stallen som har trent godt i årevis. Dette stiller vi et kraftig spørsmålstegn til, sier Mauseth til Fotballnett.

Tornekrattet stusser også over at den nye midtstopperen, David Ljung _ som trente med laget for første gang på torsdag _ gikk rett inn i startelleveren.

- Ljung har ikke innfridd på det nivået han burde, sier Mauset. Han er forbauset over at trener Gunder Bengtsson ikke en gang lar en frisk Roger Nilsen sitte på benken i en situasjon der den faste midtstopperen Petter Christian Singsaas var ute med karantene.

- Jeg har vært frisk i 14 dager og er overrasket og skuffet over å ikke en gang få bli med i troppen mot Bryne. Jeg har heller ikke fått noen forklaring fra Gunder Bengtsson på hvorfor jeg ikke ble tatt ut. I det siste har jeg trent veldig godt. Så nå konkluderer jeg med at mine fremtidsutsikter i klubben ikke er særlig gode, sier Nilsen til Fotballnett.

Tornekrattet krever nå at reservekeeper Knut Dørum Lillebekk må få sjansen.

- Vi har hele tiden ment at Knut Dørum Lillebakk bør få sjansen til å vise seg frem. Det har vi også konfrontert klubb-ledelsen med, sier Mauseth.