Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde får ikke kjøpe spillere

Trener Gunder Bengtsson må klare seg med det Molde-laget han har.

Den svenske treneren har lenge jaktet på forsterkninger før seriestarten. Finske Roni Kallio fra HKJ Helsinki er en spiller som har vært aktuell.

Nå kan Bengtsson glemme spillerjakten. Det har styret i Molde Fotball bestemt.

- Akkurat nå skal det veldig mye til ofr at vi skal ta på oss ytterligere forpliktelser. Sjansen for det ligger nærmere en promille enn en prosent, sier direktør Espen Silseth til Romsdals Budstikke.

Heller ikke Kjell Inge Røkke og kommer til å spytte mer penger inn i romsdalsklubben. Via Aker RGI har har Røkke gitt signaler om at eierselskapet vil konsentrere seg om egne forretninger.

- Derfor er det å tro på julenissen å håpe at vi skal få tilført ekstraordinære midler, sier Silseth.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling