Molde får kunstgress på Aker Stadion

Røkke og Gjelsten blar opp.

KLART FOR NYTT DEKKE:  Ole Gunnar Solskjær og Molde skal ikke lenger spille på naturgress på Aker Stadion. Foto: NTB Scanpix
KLART FOR NYTT DEKKE: Ole Gunnar Solskjær og Molde skal ikke lenger spille på naturgress på Aker Stadion. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og Molde skal spille på kunstgress fra neste sesong. Det ble bestemt på et styremøte i Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb mandag, skriver Romsdals Budstikke.

- Det ble gjort et prinsippvedtak om å bytte underlag så raskt som mulig. Det betyr at vi spiller hjemmekampene på kunstgress i løpet av 2014, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til avisa.

Fornuftig finansiering - Det er riktig å si at klubb, AS og aksjonærene må finne en fornuftig finansiering. Vi kommer ikke uten at det må ekstraordinære midler inn for å realisere dette, sier Nordstrand Jacobsen.

I praksis betyr dette at Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten trolig vil gå inn med penger.

Forkjemper Det er meningen å skifte dekke i løpet av vinteren. Nordstrand Jaciobsen understreker behovet for å ha gode baneforhold også i mars og november.

Molde-trener Solskjær har lenge vært en forkjemper for kunstgress. I mai var Ullevaal stadion fortsatt brunsvidd etter vinteren.

- Flaut, mente Solskjær i et intervju med TV 2.

- Det er ikke representabelt for Norge og norsk fotball.