TIL NEDERLAND: Emil Johansson er klar for nederlandske Groeningen. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TIL NEDERLAND: Emil Johansson er klar for nederlandske Groeningen. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Molde får over fire millioner for Johansson

Signerte for Groeningen i dag.

(Dagbladet): Emil Johansson er klar for nederlandske fotball. 24-åringen har signert en fire års kontrakt med FC Groeningen, opplyser klubben på sine hjemmesider.

Han passert den medisinske testen i går, og skal presenteres på en pressekonferanse i ettermiddag. Klubben betaler Molde i overkant av fire millioner kroner for den svenske venstrebacken som kom til klubben fra Hammarby i 2010.

Molde har ikke bekreftet overgangen på sine hjemmesider enda, og administrerende direktør Terje Nordstrand Jacobsen forteller Dagbladet at Molde og Groeningen ikke har signert de nødvendige papirene enda.

- Hvis han har signert for Groeningen, får vi håpe at de signerer den viktigste avtalen for oss, overgangspapirene, sier han.

Molde står nå uten et soleklart valg på venstrebacken til 1. august. Da er Knut Olav Rindarøy tilbake i Molde-troppen etter et mislykket opphold i Deportivo la Coruna.

Nordstrand Jacobsen utelukker ikke at Molde likevel kommer til å forsterke når overgangsvinduet for Tippeligaen åpner 1. august.

- I utgangspunktet skal vi ikke det, men det vil tiden vise.

- Har dere noen navn på blokka?

- Navn har vi på blokka hele tiden, men de holder vi for oss selv, sier Jacobsen.

TILBAKE I AUGUST: Knut Olav Rindarøy er spilleklar for Molde igjen fra og med august. Foto: Erik Hattrem / Dagbladet
TILBAKE I AUGUST: Knut Olav Rindarøy er spilleklar for Molde igjen fra og med august. Foto: Erik Hattrem / Dagbladet Vis mer