Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde feiret gull mens Odd måtte ta til takke med bronse

- Et stort øyeblikk.

GULL: Etter å ha slått Odd 2-0 i kveld, slapp Molde gulljubelen løs. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GULL: Etter å ha slått Odd 2-0 i kveld, slapp Molde gulljubelen løs. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

• Molde-Odd 2-0

MOLDE (Dagbladet): Tippeligaen 2014 er ferdigspilt. Moldes sesong har vært et eventyr, slik trener Tor Ole Skullerud beskriver den. Søndag mottok de bevis for at de er mestere og ble hyllet av publikumet hjemme på Aker Stadion.

Etzaz Hussain og Daniel Chima Chukwu sikret nye tre poeng for hjemmelaget og med det ny poengrekord i Tippeligaen med 71 poeng.

Gull og blått NFF var på plass for å overrekke gullmedaljene, i tillegg var Jostein Flo på besøk fra forrige mester Strømsgodset for å gi videre vandrepokalen.

På en fullsatt Aker Stadion var det blått og gull som dominerte på tribunene. Alle oppmøtte supportere fikk tildelt hver sin gullmedalje ved inngang på stadion og på hvert sete var det satt på Molde-flagg.

Trener Tor Ole Skullerud var en glad mann etter kampen.

- Dette var flott. Det var nydelig. Et stort øyeblikk, vedgår Skullerud til Dagbladet.

- Hadde du forventet noe i nærheten av slik sesongen har blitt da du overtok Molde?

- Nei. Jeg forventer ikke slikt. Jeg følte tidlig at vi hadde bra mannskap, men vi gikk ikke rundt å trodde vi skulle avgjøre så tidlig å ta ny poengrekord i Tippeligaen, gliser han.

- Hvor viktig var det å ta den rekorden fra RBK?

- Jeg er veldig stolt over det og imponert over sesongen vår. Det var et  poeng det i dag, og klare den rekorden, forteller han.

Nye drømmer Skullerud vedgår allerede nå at han ser fram mot neste sesong.

SØLVET GLAPP: Odd måtte ta til takke med 3. plass og bronse. Trener Dag-Eilev Fagermo var likevel fornøyd.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SØLVET GLAPP: Odd måtte ta til takke med 3. plass og bronse. Trener Dag-Eilev Fagermo var likevel fornøyd. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Vi må jobbe veldig hardt for å komme på sporet av nivået der ute. Jeg føler den massive slakten av norske klubblag i Europa er berettiget om man ser utelukkende på resultatene. Vi må utvikle oss og bli bedre. Vi har et krystallklart mål om Europa 2015. Det er et mål vi allerede har begynt å kikke mot, sier han.

Man kunne høre Molde-spillerne feire høylytt gjennom veggene på stadion, og gullrusen kommer nok ikke til å senke seg med det første i Rosenes by.

MOTTOK HYLLEST:
Molde feiret sitt tredje seriegull på Aker Stadion søndag kveld. Keeper Espen Bugge Pettersen (med pokalen) ble byttet inn på overtid. Det var hans tredje innhopp i år, noe som sikret han medalje.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
MOTTOK HYLLEST: Molde feiret sitt tredje seriegull på Aker Stadion søndag kveld. Keeper Espen Bugge Pettersen (med pokalen) ble byttet inn på overtid. Det var hans tredje innhopp i år, noe som sikret han medalje. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media