Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde fratas NM på ski

Ikke nok snø.

MISTER NM: Det er ikke nok snø til å arrangere NM på Skaret Skisenter. Foto: skinm.no
MISTER NM: Det er ikke nok snø til å arrangere NM på Skaret Skisenter. Foto: skinm.no Vis mer

(Dagbladet): NM på ski må flyttes fra Molde på grunn av snømangel, melder NRK.

Det er ikke klart hvor mesterskapet skal arrangeres, selv om Lillehammer har varslet at de står klar til å ta over arrangementet.

- Det er en jury som bestemmer om et NM kan arrangeres eller ikke. Nå har vi hatt møte med Norges Skiforbund og teknisk delegert. Juryen har bestemt at NM ikke kan gjennomføres i Molde, sier leder for NM i Molde, Tore Witsø til NRK.

Etter planen skulle ski-NM arrangeres med åpning 15. januar.

- Det er gjort alt som gjøres kan fra arrangørens side for å få gjennomført arrangementet. Men både ansvarlighet med tanke på om dette KAN gjennomføres, og med tanke på økonomi, så er konklusjonen at dette ikke kan gjennomføres, sier Witsø.

- Arrangøren i Molde og Omegn IL har gjort en fantastisk innsats for å få gjennomført mesterskapet, men snømangelen ogværutsiktene gjør det dessverre ikke mulig å arrangere NM i byen. Norges Skiforbund arbeider nå med alternativer, og vil så raskt det lar seg gjøre informere om hvilket sted som overtar NM, skriver skiforbundet i sin pressemelding.