Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde gir opp jakt på stjernespiss

Har ikke nok penger til å velge på øverste hylle.

Kjell Inge Røkke spytter inn nye millioner i Molde, men klubben har gitt opp håpet om å få inn stjernespissene de ønsker seg foran seriestart.

- Den kvaliteten vi har jaktet på, er rett og slett ikke tilgjengelig for oss nå til en overkommelig pris. De fleste kandidatene er under kontrakt med klubber som krever svært høy overgangssum, og norske klubber er det nesten umulig å komme i dialog med. Ingen vil selge til konkurrenter, sier MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

I stedet vil nyopprykkerne hente spillere som vil tilføre bredde i stallen.

- Vi er i konkrete samtaler med flere klubber, men er ikke i forhandlinger med spillere ennå. Det dreier seg om skandinaviske angripere med erfaring fra øveste nivå, som kan komme inn og skape større bredde i stallen. Målet er at vi skal ha noe klart før laget reiser til La Manga kommende helg, sier Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Molde var før jul i forhandlinger med Njogu Demba-Nyrén, men han ble for dyr. Spissen havnet i stedet i Brann.

- Han var interessert i å signere for oss, men for tre år var det snakk om en pakke på 20 millioner kroner i overgang, lønn og sign-on-fee. Vi har ingen mulighet til å finansiere kjøp i denne skalaen, selv om investorene våre er villig til å bidra med store summer, sier Nordstrand Jacobsen.

(NTB)

SER ETTER BILLIGERE LØSNINGER: Trener Kjell Jonevret og MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen kikker fortsatt etter en ny angriper. Men han blir ikke en superspiss. Foto: Scanpix
SER ETTER BILLIGERE LØSNINGER: Trener Kjell Jonevret og MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen kikker fortsatt etter en ny angriper. Men han blir ikke en superspiss. Foto: Scanpix Vis mer
ENDTE OPP I BRANN: Njogu Demba-Nyrén ville kostet Molde 20 millioner kroner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media