Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde gir seg

- Vi tar dommen til etterretning selv om vi er sterkt uenig i lovfortolkning og straffeutmåling. Men vi har bestemt oss for ikke å forfølge saken med sivilt søksmål mot Norges Fotballforbund, sier Molde-formann Einar Sekkeseter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk avslag på anken og lar det bli med det. Vi håper at dette blir den eneste gangen at et lag avanserer i cupen på denne måten, sier Sekkeseter til NTB.

- Forbundet har tolket loven så bokstavelig. Det er mulig at denne regelen må opp som egen sak på det neste fotballtinget. Men ennå er det for tidlig å si noe om det, hevder Moldes fotballformann overfor NTB.

Sekkeseter vil gjerne rette en takk til alle som har støttet klubben de siste ukene.

- Vi takker for den enorme støtten. Den viser at det norske folk oppfatter dommen som veldig urettferdig, sier Sekkeseter.

- Den som har hatt det tyngst, er oppmannen vår Tore Monsen. Det er viktig å poengtere at vi nå slår ring rundt ham, konstaterer Einar Sekkeseter.

(NTB)