Molde håper på Steen Nielsen

Molde satser fortsatt på å stikke av med den danske landslagsspilleren Brian Steen Nielsen (32) foran nesa på svenske Malmø.

Ifølge Moldes administrende direktør Espen Silseth er fortsatt døra åpen for den 32-årige dansken, som er tilbudt en kontrakt fram til 2003 i tippeligaklubben.

- Han har vært interessert hele tida, og vi håper å finne en løsning slik at han kommer hit. Brian sitter og veier tilbudene. Hvis han skriver under for Malmø, kan han fortsatt bo i København. Hvis han velger Molde, får han oppleve en av de vakreste byene i universet, sier Silseth til Dagbladet.no.

Kommer gratis

Tidligere har Bosman-spilleren antydet at han spiller i Sverige fra 1. juli. I dag holder den tidligere Tysklandsproffen på at han ikke har bestemt seg.

- Malmø ligger som sagt godt an, men Molde er ikke ute av bildet. Vi må se hva som skjer, sier Steen Nielsen til danske B.T.

Det er ikke bare Steen Nielsen Molde håper å tilby kontrakt i løpet av juni. Om drøyt to uker går også kontrakten til Petter Rudi ut.

Flere norske og utenlandske klubber vil gjerne sikre seg den norske landslagsspilleren gratis.

- Både Petter og Brian er kjempespillere, men ingen av dem er vår eiendom. Vi skal satse så kraftig som vår ryggrad tåler på å sikre dem, sier Silseth.

Best betalt

Trolig blir Rudi og Steen Nielsens Moldes best betalte spillere dersom de signerer kontrakter.

- Det gjenstår å se hva som skjer, sier Molde-direktøren.