Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde har ikke råd til Knudsen

Får nei overalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter nedrykket til 1. divisjon har Molde slitt tungt i spiller- og trenerjakten. Nå kommer heller ikke Brann-reserve Martin Knudsen til klubben.

Brann hadde få problemer med å gi Molde tillatelse til å snakke med høyrebacken, men praten ble av det korte slaget. Enten fordi Knudsen var for grådig, eller fordi Molde var gjerrige.

- Vi snakka med Martin om rammer for en eventuell avtale, men det var for stort sprik mellom krav og tilbud til at vi vil gå videre med det, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Knudsen har kontrakt med Brann i to år til, og er ønsket av Sandefjord og Tromsø. Molde var imidlertid en liten favoritt til å sikre seg 28-åringen, fordi han har samboer som kommer fra byen.

Nå kan han i stedet havne i Nord-Norge, hvor han har fått et konkret tilbud fra Tromsø.

ETTERSPURT: Martin Knudsen var ønsket av både Molde, Tromsø og Sandefjord, men nå har Molde trukket seg på grunn av for stort sprik mellom tilbud og krav. Foto: SCANPIX
ETTERSPURT: Martin Knudsen var ønsket av både Molde, Tromsø og Sandefjord, men nå har Molde trukket seg på grunn av for stort sprik mellom tilbud og krav. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!