Molde har ikke råd til Knudsen

Får nei overalt.

(Dagbladet.no): Etter nedrykket til 1. divisjon har Molde slitt tungt i spiller- og trenerjakten. Nå kommer heller ikke Brann-reserve Martin Knudsen til klubben.

Brann hadde få problemer med å gi Molde tillatelse til å snakke med høyrebacken, men praten ble av det korte slaget. Enten fordi Knudsen var for grådig, eller fordi Molde var gjerrige.

- Vi snakka med Martin om rammer for en eventuell avtale, men det var for stort sprik mellom krav og tilbud til at vi vil gå videre med det, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Knudsen har kontrakt med Brann i to år til, og er ønsket av Sandefjord og Tromsø. Molde var imidlertid en liten favoritt til å sikre seg 28-åringen, fordi han har samboer som kommer fra byen.

Nå kan han i stedet havne i Nord-Norge, hvor han har fått et konkret tilbud fra Tromsø.

ETTERSPURT: Martin Knudsen var ønsket av både Molde, Tromsø og Sandefjord, men nå har Molde trukket seg på grunn av for stort sprik mellom tilbud og krav. Foto: SCANPIX
ETTERSPURT: Martin Knudsen var ønsket av både Molde, Tromsø og Sandefjord, men nå har Molde trukket seg på grunn av for stort sprik mellom tilbud og krav. Foto: SCANPIX Vis mer