Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde har rotet bort kongepokalen

Sist sett under gullfeiringa.

SIST SETT: I NTB Scanpix' arkiv er dette bildet det seineste fra nattens gullfeiring. Det blei tatt 01:03 i natt, og det er Daniel Chima Chukwu som står med pokalen i hånda. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SIST SETT: I NTB Scanpix' arkiv er dette bildet det seineste fra nattens gullfeiring. Det blei tatt 01:03 i natt, og det er Daniel Chima Chukwu som står med pokalen i hånda. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen på Ullevaal i går, og seinere på kvelden var det duket for en heidundrandes gullfest hjemme i Molde. Det er grunn til å tro at den var fuktig og varte til langt på natt, for i dag kom sjokkbeskjeden:

Pokalen er borte.

Ingen veit hvor den er Det er Romsdals Budstikke som melder dette på sine nettsider. Lokalavisa skulle innom klubbens lokaler for å ta et bilde av MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen sammen med pokalen, men den var ikke noe sted å finne.

- Flere som var på kontoret mandag sa at den sist ble sett på scenen på Bjørnsonhuset under MFK-lagets gullfeiring. Flere ble spurt, men ingen visste hvor den hadde tatt veien, heter det på RBnett.no.

- Den er ikke hos meg

Som du kan se i i bildet øverst i saken, er det siste bildet som er sendt ut fra bildebyrået Scanpix litt over klokka 01 i natt. På det bildet holder Daniel Chima Chukwu pokalen i hånda, men Chima Chukwu benkter at det er han som har tatt med seg pokalen hjem.

- Nei, nei. Jeg har overnattet på Rica Seilet i natt, og jeg så pokalen der da vi spiste litt mat der senere på natta. Det må ha vært rundt tjue minutter etter at vi forlot Bjørnson-huset, sier Chima Chukwu til Dagbladet, og legger til at han ikke aner hvor den er, eller hvem som hadde pokalen i henda da. .

Seriøst?

Magne Hoseth blir overrasket når han hører at pokalen er søkk borte.

- Haha! Seriøst? Pokalen sto på scena i Bjørnsonhuset sist jeg så den, skriver han i en SMS til Romsdals Budstikke.

Personer med kjennskap til hvor den befinner seg bes ta kontakt med Molde Fotballklubb.

Ikke imponert Fotballekspert Lars Tjærnås er mildt sagt lite imponert.

- Helt om natten, helt om dagen - helt på jordet, skriver han på Twitter.

Det er ikke første gangen en pokalfeiring går litt over styr. I 2011 var det Sergio Ramos som ble den store synderen da Real Madrid skulle feire Copa del Rey-gullet - forsvarsspilleren mistet nemlig pokalen under bussen.

• Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen har ikke besvart Dagbladets henvendelser mandag ettermiddag.

HVEM ER SYNDEREN?: Her er Vegard Forren med kongepokalen under gullfesten i Molde. Siden har ingen sett den. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
HVEM ER SYNDEREN?: Her er Vegard Forren med kongepokalen under gullfesten i Molde. Siden har ingen sett den. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media