Molde henger fortsatt på RBK

Skeid - Molde 3-5. Molde nekter å slippe Rosenborg helt. I kveld holdt de målshowet mot et svakt Skeid-lag igang lenge.

På tampen sovnet Molde helt inn. Det ga tre hjemmereduseringer takket være tafatt og uinteressant forsvarsspill hos en overlegen mostander.

- Det var mange gode prestasjoner ute på banen, men resultatet blir skjemt av det som skjer på slutten. Vi ba om trøbbel og fikk det, sa Molde-trener Erik Brakstad til NTB.

Fra benken fulgte han også et Rosenborg som lenge slet med Vålerenga. - Vi hadde et lite håp om at noe skulle skje der underveis. Nå ser det ut som kampen der oppe (mot RBK) blir et nøkkeloppgjør. Vi gir ikke opp, sier Brakstad.

På tribunen satt en spion fra Coventry med fire-fem spillere i kikkerten. Hans tur ga kanskje noe, men ingen framtidige stjerner lyste opp på Voldsløkka denne kvelden.

Kjørte på

Selv uten karer som Daniel Berg Hestad og Karl Oskar Fjørtoft, produserte Molde-mannskapet haugevis av sjanser mot en motstander det luktet fryktelig 1. divisjon av.

Men da kampen først kom igang, var det ingen tvil. Molde spilte seg fram til 14 cornere før pause, og det førte til scoringer.

Ole Bjørn Sundgot (2), Andreas Lund og Jo Tessem sto for målene, flere ganger uten riktig press fra Skeid som ser ut til å gå en fryktelig tung høst i møte.

Espen Grina, André Schei Lindbæk og Erik Noppi fikk inn reduseringer, og de kom etter at vertene ble budt inn i kampen på tampen.

(NTB)