Molde henter tidligere Manchester United-spiller

John Cofie (21) til serielederen.

TIL MOLDE. John Cofie. Foto: barnsleyfc.co.uk
TIL MOLDE. John Cofie. Foto: barnsleyfc.co.ukVis mer

(Dagbladet): Molde skriver på sine nettsider at de har hentet angriperen John Cofie fra Barnsley. Ghaneseren har bodd i England i store deler av sitt liv, og har også u-landskamper for «Three Lions». 

21-åringen spilte for akademiet til Manchester United mellom 2010 og 2013, hvor han blant annet var lagkamerat med Etzaz Hussain - også han i Molde nå.

- John har god skolering gjennom de klubbene han har spilt for, sier Moldes trener Tor Ole Skullerud til moldefk.no.

- Han er meget talentfull - hurtighet og gode avslutningsegenskaper er det mest framtredende. Vi skal gi ham tid til å utvikle seg gjennom spill på andrelaget (2. divisjon), men ser likevel ikke bort ifra at han allerede denne høsten kan være bli aktuell for førstelaget, fortsetter Molde-treneren. 

Cofie kommer gratis til Rosenes by, etter at han ikke fikk fornyet kontrakten hos Barnsley. Han var 14 år gammel da han ble hentet til Manchester United, og også Chelsea og Liverpool ville ha unggutten. 21-åringen fikk aldri førstelagskamper for United, men ble lånt ut til Royal Antwerpen, Sheffield United og Notts County før han gikk til Barnsley, hvor han ikke fikk spilletid.