DOMINERER: Molde har dominert norsk fotball de seneste årene. Kjetil Rekdal tror dominansen kan eskalere ytterligere de kommende årene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
DOMINERER: Molde har dominert norsk fotball de seneste årene. Kjetil Rekdal tror dominansen kan eskalere ytterligere de kommende årene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

- Molde kan bli det nye Rosenborg

Molde er storfavoritter til å ta sitt fjerde seriegull på fem sesonger. Nå tror VIF-trener Kjetil Rekdal at Molde kan bli like dominerende som det Rosenborg var på 90-tallet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Siden Ole Gunnar Solskjær ledet Molde til klubbens første seriegull i 2011, har blåtrøyene dominert norsk fotball.

Det toppet seg med både serie- og cupgull i fjor, men VIF-trener Kjetil Rekdal tror likevel ikke at klimakset har kommet.

- Molde blir seriemestere i år også. De har best spillere, og de har den beste hverdagen. De er best på det meste. Vi kan fort få en situasjon hvor Molde blir «det nye Rosenborg» og vinner serien år etter år, sier Rekdal til Dagbladet.

- Vi skal gjøre alt for å hindre at de får det hegemoniet. Det er vanskelig å konkurrere Molde om spillere nå. Men vi må i hvert fall forhindre at de kjøper våre spillere, sier han og ler.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn