Ole Gunnar Solskjær bekrefter:

- Molde-kontrakten ble terminert

Møtte pressen foran søndagens storkamp mot Arsenal. Der bekreftet han at Molde-kontrakten er terminert.

HAR KUN KONTRAKT MED UNITED: Ole Gunnar Solskjær etter seieren i Paris. Reuters/John Sibley/File Photo
HAR KUN KONTRAKT MED UNITED: Ole Gunnar Solskjær etter seieren i Paris. Reuters/John Sibley/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær og resten av Manchester United har så vidt rukket å lande etter sensasjonen i Paris. Likevel er manageren klokkeklar på at alt fokus nå ligger på søndagens motstander, Arsenal.

Unai Emerys menn ser ut til å bli Uniteds klareste utfordrer til 4.-plassen og spill i neste års Champions League.

-Man kan ikke ha to kontrakter

Men Solskjær fikk først spørsmål om de siste dagers oppstyr rundt uttalelsene han kom med rundt Molde-kontrakten i podkasten Fotballklubben.

- Neida, sånn er media. Jeg skal ikke ta av. Uttalelsene mine rundt kontrakten er bare sånn det er. Man kan ikke ha to kontrakter når man er manager, så kontraken hos Molde ble terminert.

- Jeg har kontrakt med United fram til slutten av juni, sier Solskjær, som også bekreftet at han er involvert i planleggingen av neste sesong.

Han ble også spurt om spillernes uttalelser om at de mer enn gjerne vil at Solskjær skal fortsette i jobben.

- Jeg elsker å være treneren deres, og jeg elsker å jobbe her. Jeg har sagt det mange ganger allerede, jeg gjør bare det beste jeg kan hver dag. Når tida kommer for å ta en avgjørelse, får vi se på det, sier han.

Dagbladet snakket med Molde-direktør Øystein Neerland om saken fredag. Han sier dette:

- Det er riktig det Ole Gunnar sier. Man kan ikke ha to kontrakter samtidig, men vi har en avtale med Ole Gunnar om at når avtalen med United går ut, trer kontrakten han singerte med oss i desember i kraft igjen, sier Neerland til Dagbladet.

Saken fortsetter under videoen.

TWITTER-MELDING: Dagbladets oddsekspert Tor Henrik Stensland må tattovere Solskjærs ansikt på kroppen etter en vågal Twitter-melding under Champions League-kampen mellom Manchester United og PSG. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Sir Alex klarte det

Solskjær ble spurt om man rett og slett må ha en tilknyttning til klubben for å lykkes som manager i Manchester United, hvor journalisten åpenbart siktet til David Moyes, Louis val Gaal og José Mourinhos dårlige resultater.

- Sir Alex kom inn uten å ha noen tilknyttning. Han ga alt for å lykkes her. Man må det for å få det til. Men samtidig hjelper det jo selvfølgelig at jeg kjenner klubben, sier Solskjær.

Atmosfæren rundt klubben er bedre enn på veldig lenge, og det er også noe manageren har fått merke når han møter fans.

- Alle liker å få komplimenter, men det endrer ikke tilnærmingen min i det hele tatt. Jeg er ganske god på å fokusere på det man skal fokusere på. Og det er å ikke tenke på framtida.

- Det var måten det skjedde på

SNUOPERASJON: Solskjær og Manchester United gikk videre i Champions League etter en historisk snuoperasjon mot PSG. Video: Viasat Vis mer

Han snakket naturlig nok også om sensasjonsseieren i Paris i midtuka, men var klar på at spillerne nå er 100 prosent fokuserte på kampen mot Arsenal.

- Vi er videre til kvartfinalene. Det er det vi egentlig forventer her i United. Men det var måten det skjedde på i Paris. Nå har vi en fantastisk kamp mot Arsenal å se fram mot, sier Solskjær, som samtidig bekrefter at både Eric Bailly, Antony Martial, Ander Herrera og Nemanja Matic er tilnærmet klare for kampen på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer