Fjerde strake bortetap:

Molde-krise i gullkampen

(Viking - Molde 3-2) Regjerende seriemester Molde gikk på et nytt poengtap, denne gangen mot Viking. Nå henger et nytt seriegull i en tynn tråd.

DRAMA: Det ble spenning til siste sekund da Viking slo Molde på hjemmebane i Stavanger. Video: Fotball Media. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For avstanden opp er nå på ti poeng, og Bodø/Glimt har én kamp mindre spilt enn serietoeren.

Timer før tapet i Stavanger, kjørte serielder Bodø/Glimt over Sarpsborg, og virker i øyeblikket uslåelige.

- Det begynner bli et veldig stort gap. Det er rett og slett for svakt av moldenserne, sier Eurosport-ekspert Tor Ole Skullerud.

Formen til Erling Moes menn er også i fritt fall, med tre tap på de siste fire kampene, og det fjerde strake bortetapet.

- En uke ferie blir det neste. Det gullet får seile sin egen sjø, vi må ta tak i oss selv, sa en skuffet Molde-trener, Erling Moe, til Eurosport.

- Vi har ikke tid til å tenke på Bodø/Glimt akkurat nå. Vi har mer enn nok med oss selv, vi må heve oss, sa Etzaz Hussain i et intervju på Eurosport.

Skadeproblemer

Molde sliter også med fravær på flere nøkkelspillere. Magnus Wolff Eikrem sliter, og startet på benken i Stavanger. Mens i midtforsvaret er både Martin Bjørnbak og Stian Gregersen ute.

Mot Viking fikk vikarduoen Sheriff Sinyan og Martin Ellingsen det tøft igjen.

- Vi blir vår egen største fiende, da blir det tungt. Vi gjør for store feil, det blir vi straffa for, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer