Molde kutter prisene for å takke Solskjær

Bekrefter at treneren blir i klubben.

TILBAKE I FØRERSETET: Manager Ole Gunnar Solskjær under treningen på Aker Stadion i Molde i formiddag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TILBAKE I FØRERSETET: Manager Ole Gunnar Solskjær under treningen på Aker Stadion i Molde i formiddag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Molde har varslet total radiotaushet før ettermiddagens pressekonferanse på stadion, men i en melding på klubbens hjemmesider bekrefter likevel også de på et vis at Ole Gunnar Solskjær fortsetter i klubben.

Solskjær informerte i går kveld Aston Villa i går om at han ikke lenger er kandidat til managerjobben der, og Molde vil takke manageren for lojaliteten ved å fylle stadion mot Tromsø i morgen.

- Vi håper at flest mulig vil bli med å fylle tribunene og hjelpe laget til ny seier. Samtidig er det en fin anledning til å takke Ole Gunnar for at han velger å bli værende hos oss i Molde Fotballklubb, skriver klubben i meldingen.

- Derfor har vi valgt å senke prisene på østre kortside til denne kampen, til kr.60,- for barn og kr.120,- for voksne. Samme priser både på nedre og øvre tribune. Det er gode værmeldinger for morgendagen. Møt opp og vis at dere støtter laget, og bidra til en ny seier for Molde FK, fortsetter Molde.

Solskjær ville ikke engang si noe om torsdagens Tromsø-kamp da han ble bedt om kommentarer etter å ha ledet dagens Molde-trening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer