Molde kutter prisene for å takke Solskjær

Bekrefter at treneren blir i klubben.

TILBAKE I FØRERSETET: Manager Ole Gunnar Solskjær under treningen på Aker Stadion i Molde i formiddag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TILBAKE I FØRERSETET: Manager Ole Gunnar Solskjær under treningen på Aker Stadion i Molde i formiddag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Molde har varslet total radiotaushet før ettermiddagens pressekonferanse på stadion, men i en melding på klubbens hjemmesider bekrefter likevel også de på et vis at Ole Gunnar Solskjær fortsetter i klubben.

Solskjær informerte i går kveld Aston Villa i går om at han ikke lenger er kandidat til managerjobben der, og Molde vil takke manageren for lojaliteten ved å fylle stadion mot Tromsø i morgen.

- Vi håper at flest mulig vil bli med å fylle tribunene og hjelpe laget til ny seier. Samtidig er det en fin anledning til å takke Ole Gunnar for at han velger å bli værende hos oss i Molde Fotballklubb, skriver klubben i meldingen.

- Derfor har vi valgt å senke prisene på østre kortside til denne kampen, til kr.60,- for barn og kr.120,- for voksne. Samme priser både på nedre og øvre tribune. Det er gode værmeldinger for morgendagen. Møt opp og vis at dere støtter laget, og bidra til en ny seier for Molde FK, fortsetter Molde.

FORKLARER SEG: Solskjær snakket lenge med Daniel Berg Hestad etter dagens trening. I ettermiddag skal han møte pressen. Foto: Stein Simonsen / Dagbladet
FORKLARER SEG: Solskjær snakket lenge med Daniel Berg Hestad etter dagens trening. I ettermiddag skal han møte pressen. Foto: Stein Simonsen / Dagbladet Vis mer

Solskjær ville ikke engang si noe om torsdagens Tromsø-kamp da han ble bedt om kommentarer etter å ha ledet dagens Molde-trening.

Etter trening satt manageren i en kvarters samtale med Molde-kaptein Daniel Berg Hestad. Så tuslet Solskjær vekk uten å si noe mer til pressen.

I ettermiddag møter imidlertid han, Kjell Inge Røkke, Bjørn Rune Gjelsten og resten av Molde-ledelsen pressen for å svare på spørsmål om de siste dagers hendelser i klubben.