Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde lekte seg med Skeid

Molde var totalt overlegen, og det ble kattens lek med musen da Skeid ble slått 3-0 i dag. Skeid spilte med ti mann i forsvar, og begrenset på den måten nederlaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For Molde ble dette en reprise av søndagens kamp mot Strømsgodset. 17 opplagte målsjanser hadde moldenserne, men det ble likevel bare tre mål. Spillemessig var Molde totalt overlegne.

Skeid hadde en eneste målsjanse torsdag. Den kom i begynnelsen av andre omgang da Ole-Martin Johansen headet like utenfor. Skeids kontringer ble ellers stoppet utenfor 16-meteren av et kontant og feilfritt Molde-forsvar.

Utvist

Skeid fikk Petter Halvorsen utvist for to gule kort. Utvisningen kom da det gjensto ti minutter, og fikk ikke betydning for resultatet. Skeid skal ellers ha ros for at laget kjempet godt, og spesielt de to midtstopperne Jan Fjeller og Erik Noppi samt keeper Roger Vaaler gjorde det bra.

Moldes Karl Oskar Fjørtoft var banens beste spiller. Han er rask, fiks, har overblikk og scoret også mål mot Skeid. Men det er et jevnt og kvalitetsmessig veldig godt Molde-lag som reiser til Bergen for å møte Brann 16. mai. Jo Tessem skaper mye og scorer også mål jevnt og trutt. Han laget Moldes første mål torsdag, mens Andreas Lund laget nummer to før Fjørtoft avsluttet med det tredje.

Optimist

Molde sliter med å få uttelling på mange gode sjanser, men det er heller ikke lett å score når motstanderen ligger med omtrent hele laget i forsvar. Mange skudd gikk i stolpene og i motspillere, og det blir galt å si at det var udyktighet som begrenset målene denne gangen.

Molde-trener Erik Brakstad er optimist foran kampen mot Brann 16. mai. Han er fornøyd med at guttene hans skaper mange sjanser og med at det ble scoret tre mål. - Vi må jobbe med effektiviteten, men tross alt ser jeg positivt på dette og ser fram til å møte Brann, sa Brakstad.

Skeids trener Bengt Eriksen var ingen oppgitt mann etter møtet mot Molde. - Molde var bedre enn oss. De tillot oss ikke å komme høyt nok opp på banen. Derfor kunne vi heller ikke vinne, sa Eriksen.

(NTB)