Molde lurt i Hestad-overgang

Sheffield Wednesdays forespørsel til Molde om å få kjøpe Daniel Berg Hestad viser seg å være falsk. Begge klubbene ser alvorlig på saken og vil forsøke å finne synderen.

- Dette veldig synd, spesielt for Daniel. Men det er også trist for Molde og Sheffield Wednesday å bli dratt inn i en sånn sak, sier sportslig leder Olav Boksasp i Molde til NTB.

Onsdag gikk Boksasp ut i VG med klar beskjed om at Molde ikke ville ha noe med proffagenter å gjøre. Man vurderer kun skriftlige tilbud direkte fra kjøpelystne klubber.

- Dagen etter kom faksen på Sheffield Wednesdays brevpapir, med forespørsel om mulig kjøp av Daniel. Faksen var undertegnet av klubbsekretær Graham Mackrell, og alle opplysninger stemte, men den viste seg å være falsk, forteller Boksasp.

- Jeg har aldri vært borti noe lignende, og vi skal til bunns i denne saken. Det samme er Wednesday innstilt på, sier Boksasp.

Sheffield Wednesday-manager Danny Wilson har svært lite til overs for hendelsen.

- Vi har sett på faksen som Molde mottok, og det er helt klart at den er falsk. Vi har på ingen måte noen interesse av å knytte til oss spilleren, og vi skal gjøre alt for å komme til bunns i denne saken, sa Danny Wilson til nyhetsbyrået Reuters.

(NTB)