Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Molde mest aktuell i Norge

Berg Hestad sliter i Heerenveen.

(Dagbladet.no): Kjetil Rekdal har allerede sikret seg Bernt Hulsker som kom fra nettopp Molde. I tillegg har Amund Skiri - som er fra Åndalsnes - skrevet under for Vålerenga.

Molde direktør Espen Silseth uttalte i gårsdagens utgave av Dagbladet at det er nok «I» på Valle.

Og det blir ikke noen ny romsdaling i hovedstaden med det første, i alle fall ikke Daniel Berg Hestad. Og det til tross for at Kjetil Rekdal har signalisert at han ønsker 29-åringen.

Berg Hestad sliter for tiden benken i nederlandske Heerenveen og Molde er svært interessert i å få tilbake sin gamle kaptein.

- Det skal veldig mye til for at jeg vil vurdere andre enn MFK. Molde er det mest aktuelle alternativet for meg i Norge, sier Berg Hestad til Romsdals Budstikke.

- Naturligvis misfornøy

Han reiste til Nederland som Bosman-spiller i januar og gikk rett inn på laget. Trenerskiftet i sommer slo imidlertid dårlig ut og Berg Hestad har knapt vært på banen.

- Vi er fem-seks etablerte spillere som sitter på benken, og alle er naturligvis misfornøyd med situasjonen, sier han.

Berg Hestad har kontrakt fram til 1. juli 2006, men tror likevel ikke klubben vil kreve mye penger for ham dersom andre lag viser konkret interesse.

- Hvis det blir aktuelt, må jeg vurdere nye tilbud og veie det sportslige opp mot trivsel og økonomi.

- Klar til å hente Daniel

Berg Hestad vil også vurdere andre utenlandske ligaer og hans agent Kjetil Osvold har mottatt henvendelser fra både Norge, Sverige og Danmark.

Molde-ledelsen ville hente hjem Berg Hestad allerede i august, og Molde-direktør Espen Silseth vil nå gjøre et nytt forsøk.

- Dukker denne muligheten opp, er vi klar til å hente Daniel til Molde igjen.

<B>ÅPNER FOR RETUR:</B> Daniel Berg Hestad (t.h) sliter benken i Heerenveen og åpner for retur til Molde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media